• Tickets

   No tickets in this group.
  • Jellyfish in Concert - Winter edition 1 januari 2020

   € 18,00

   Wat leuk dat je er bij bent dit jaar!
   Er staan weer allerlei nieuwe en oude bekende artiesten op het podium om het nieuwe jaar vrolijk samen in te zingen.
   Het zal dit jaar een concert zijn met meer ballads, minder uptempo en hele diverse genres.
   Onze concerten zijn zeer geschikt voor alle leeftijden dus een mooi gezinsuitje, maar ook fijn om alleen of met vriend/vriendin te bezoeken.

   “Jellyfish” is een initiatief van Più Music (Eigenaresse: Basja Chanowski) en is onze overkoepelende naam voor de samenwerking met meerdere partijen. Wij organiseren bijzondere evenementen die plaatsvinden op- en rond Schiermonnikoog. Zowel nationale als internationale artiesten, acts, shows, die aansluiten bij ons gedachtegoed, nodigen wij uit om in onze sfeer en setting op te treden. Onze mobiele natuurtheater organisatie brengt graag het eilandgevoel op uw lokatie en is dus te boeken.
   Jellyfish organiseert daarnaast ook haar eigen concerten ‘Jellyfish in Concert’. Dit is een origineel en speels muziekconcept waarin verschillende muziekgenres en bijzondere artiesten bij elkaar worden gebracht. Jellyfish is geboren op Schiermonnikoog, waar in 2013 de eerste editie plaatvond. Met de medewerking van vele eilanders en aan het eiland gerelateerde mensen en organisaties is Jellyfish uitgegroeid tot een succesvol concept dat ook aan land, nationaal en internationaal, veel geboekt wordt voor allerlei evenementen. De liedjes worden gebracht door nationaal en soms ook internationaal bekende professionele artiesten, in samenwerking met nieuw talent. Zij zingen zowel eigen werk als covers. 
De artiesten komen speciaal voor de Jellyfish concerten samen. 
Het publiek is getuige van deze uitzonderlijke muzikale samenkomst en de geweldige energie die deze formule met zich meebrengt. Samen met het publiek ontstaat er een intieme, bruisende belevenis die iedereen nog lang bij zal blijven!

About this event

Wat leuk dat je er bij bent dit jaar!  Er staan weer allerlei nieuwe en oude bekende artiesten op het podium om het nieuwe jaar vrolijk samen in te zingen.  Het zal dit jaar een concert zijn met meer ballads, minder uptempo en hele diverse genres.   Onze concerten zijn zeer geschikt voor alle leeftijden dus een mooi gezinsuitje, maar ook fijn om alleen of met vriend/vriendin te bezoeken. 

“Jellyfish” is een initiatief van Più Music (Eigenaresse: Basja Chanowski) en  is onze overkoepelende naam voor de samenwerking met meerdere partijen. Wij organiseren bijzondere evenementen die plaatsvinden op- en rond Schiermonnikoog. Zowel nationale als internationale artiesten, acts, shows, die aansluiten bij ons gedachtegoed, nodigen wij uit om in onze sfeer en setting op te treden. Onze mobiele natuurtheater organisatie brengt graag het eilandgevoel op uw lokatie en is dus te boeken. Jellyfish organiseert daarnaast ook haar eigen concerten ‘Jellyfish in Concert’. Dit is een origineel en speels muziekconcept waarin verschillende muziekgenres en bijzondere artiesten bij elkaar worden gebracht. Jellyfish is geboren op Schiermonnikoog, waar in 2013 de eerste editie plaatvond. Met de medewerking van vele eilanders en aan het eiland gerelateerde mensen en organisaties is Jellyfish uitgegroeid tot een succesvol concept dat ook aan land, nationaal en internationaal, veel geboekt wordt voor allerlei evenementen. De liedjes worden gebracht door nationaal en soms ook internationaal bekende professionele artiesten, in samenwerking met nieuw talent. Zij zingen zowel eigen werk als covers. De artiesten komen speciaal voor de Jellyfish concerten samen. Het publiek is getuige van deze uitzonderlijke muzikale samenkomst en de geweldige energie die deze formule met zich meebrengt. Samen met het publiek ontstaat er een intieme, bruisende belevenis die iedereen nog lang bij zal blijven!

Contact
basja@piumusic.com
06 53101218
De Stag
Langestreek 23
Schiermonnikoog
NL